Cea mai buna bicicleta fitness orizontala

 

Care sunt cele mai bune biciclete fitness orizontale

 

Daca obiectivul tau este sa pierzi din kilogramele pe care le ai in plus, inseamna ca esti familiarizat cu cat de greu poate fi atins acest scop, mai ales atunci cand ai un program incarcat. Una dintre solutii ar putea fi achizitionarea unui aparat care sa iti antreneze toate grupele de muschi, pe care sa il folosesti in orice moment vrei si ai timp, iar o bicicleta fitness orizontala este una dintre optiunile ideale. Daca consideri ca este ceea ce ai nevoie, atunci noi iti recomandam sa o cumperi de pe Internet. In felul acesta, nu doar nu va mai trebui sa o cari de la magazin, dar vei putea si compara preturile si facilitatile oferite de fiecare model in parte, pentru a avea siguranta ca faci cea mai potrivita alegere.

 

 

FitTronic 501R

 

1) FitTronic 501RIn cazul in care esti foarte dedicat si hotarat sa slabesti rapid si eficient, o poti face cu ajutorul produsului de la FitTronic, despre care putem spune ca este cea mai buna bicicleta fitness orizontala care exista in comert. Aceasta poate fi achizitionata la un pret relativ ieftin in raport cu beneficiile si calitatea pe care o ofera. Ofera 8 trepte de redare a intensitati la pedalare, pe care le poti stabilii in functie de nivelul de antrenament la care ai ajuns (e recomandat sa incepi cu o valoare mai mica, pe care sa o cresti progresiv). Totodata, cadrul principal este durabil si poate sustine o masa de pana la 100 de kilograme. Prin intermediul displayului, actionat prin simpla apasare a unui buton, vei putea urmarii fiecare din functiile pe care le are in dotare, acesta afisand informatii privind timpul, caloriile arse, viteza de pedalare, distanta strabatuta, masurata de odometru, precum si pulsul. Prin functia de scanare, vei putea viziona toate informatiile chiar in timp ce pedalezi, deoarece nu e nevoie sa apesi nici un buton.

Itemul este  prevazuta cu roti, pentru a facilita transportul, fiind foarte utile atunci cand vrei sa il muti intr-un colt diferit al casei.  Acesta dispune de franare magnetica, iar in ceea ce priveste siguranta, trebuie mentionat ca e prevazut cu un sistem de prindere a piciorului, pentru ca acesta sa nu alunece in timpul pedalarii.

button (1)

 

 

 

Lifegear 26390

 

2) Lifegear 26390O bicicleta fitness orizontala ieftina si buna este si produsul oferit de Lifegear, itemul  numarandu-se printre cele mai ieftine de pe piata. Aceasta este numai buna pentru a putea fi folosita in confortul propriei case, fiind prevazuta cu 8 nivele de intensitate. In cazul in care nu ai o conditie intarita, e bine sa incepi cu o tensiune mai redusa, altminteri te vei procopsi nu doar cu febra musculara, dar exista riscul de a-ti intinde ligamentele. Aparatul este dotat cu un ecran luminos lcd, care este dispus ergonomic, in pozitie paralela cu nivelul tau, ceea ce iti permite sa urmaresti informatiile fara efort. Vei putea selecta viteza, precum si alte facilitati prin intermediul celor trei butoane. Itemul este prevazut cu motor dublu, stationar si mobil, volanta are 6 kilograme, iar intregul aparat are 39 kg. Acesta va sustine o greutate de pana la 100 kg, fiind rezistent. Unul dintre avantajele acestui produs este dat de dimensiunile reduse, de 128 cm x 58 cm x 103 cm, care iti vor permite sa il asezi aproape in orice loc, fara a crea un efect de aglomerare.

button (1)

 

 

 

Kettler Cycle R

 

3) Kettler Cycle RIn cazul in care esti dispus sa faci o investitie mai mare, bicicleta fitness orizontala, de camera,  de la Kettler iti va da toate motivele pentru a te convinge ca isi merita banii. Aceasta are un cadru solid, care poate duce pana la 130 de kilograme. Pe langa facilitatile care se regasesc si la celelalte modele, precum masurarea timpului, a distantei parcurse si a vitezei de pedalare, de pe ecranul acesteia vei putea seta unul dintre cele 12 programe de antrenament incorporate, iar prin intermediul unor senzori dispusi de-a lungul celor doua manere, iti vei putea masura pulsul. Membrana tastaturii face fata la transpiratie, iar cele 16 nivele de rezistenta vor putea fi setate electronic. Sistemul de franare este motorizat magnetic, greutatea volantei este de 9 kilograme, iar dimensiunile itemului sunt medii, acesta avand o lungime de 163 cm, o latime de 63 cm, precum si o inaltime de 109 cm.

button (1)

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2.33 out of 5)
Loading...