Cea mai buna bicicleta fitness magnetica

 

Care sunt cele mai bune biciclete fitness magnetice

 

Care este si unde sa gasesti cea mai buna bicicleta fitness magnetica in functie de bugetul tau? – Aceasta este intrebarea la care ne propunem sa raspunem prin acest clasament, in care am adunat cele mai performante trei produse din categoria respectiva. Consideram ca cele mai ieftine preturi la asa ceva sunt disponibile online si de aceea te sfatuim spre acest tip de achizitie.

 

 

Actuell X-bike

 

1) Actuell X-bikeConform parerilor pe care le-am analizat prealabil pe site-urile de specialitate si in discutiile utilizatorilor, acest model pliabil Actuell este cea mai buna afacere pe care o poate face o persoana interesata de o bicicleta fitness magnetica si pliabila ieftina si buna. Piesa include un sistem de franare magnetic si o volanta care minimizeaza impactul de presiune asupra articluatiilor in timpul exercitiilor. Utilizatorii vor putea sa-si efectueze rutina zilnica, beneficiind de rezultate bune si executand-o cu eficienta. Pentru fiecare persoana  se poate stabili un nivel diferit de dificultate, reglabil manual. In plus, functiile de calculator, viteza, distanta, timp si calorii consumate permit celui care lucreaza sa-si gestioneze mai usor eforturile. Designul ergonomic, cu pedale antiderapante si sistem de transmisie silentios, alaturi de posibilitatea de a o plia, fac din aceasta bicicleta un produs ideal de intrebuintat oricand in intimitatea caminului. Cu o masa maxima admisa de 100Kg si un senzor pentru puls, acest model va putea fi util deopotriva barbatilor si femeilor.

button (1)

 

 

 

FitTronic 8608

 

2) FitTronic 8608Daca ai hotarat sa cumperi o bicicleta fitness adecvata pentru a o utiliza acasa, o alta oferta considerata avantajoasa ca pret o reprezinta  acest model FitTronic. E important de notat ca produsul se va regla vertical si pe orizontala, pentru a oferi cel mai mare confort personalizat la pedalare. Va suporta maxim 120Kg, ceea ce inseamna ca si barbatii o pot folosi fara probleme. Pentru a nu avea un impact negativ asupra articulatiilor, volanta acestei piese cantareste 5Kg, iar sistemul de franare actioneaza magnetic, usor si fluid. Atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, aceasta bicicleta ofera 8 nivele de dificultate, personalizand procesul de antrenament. Pulsul este preluat in zona manerelor si afisat pe un display digital, impreuna cu distanta, caloriile arse si viteza atinsa. Modelul ocupa foarte putin loc in camera in care va fi instalat, iar pentru o deplasare usoara are si niste roti utile la transport. Aspectul elegant si scaunul confortabil constituie aspecte la fel de avantajoase.

button (1)

 

 

 

Kettler Axos Rotus M

 

3) Kettler Axos Rotus MDesi nu e tocmai cea mai ieftina oferta de pret din acest top, modelul Axos Rotus de la Kettler demonstreaza calitati incontestabile, care nu il pot omite dintr-un top cu cele mai bune produse. Pentru a da exercitiilor o inertie fina si a face miscarile de antrenament sa fie fluide, piesa include franare magnetica, insotita de o volanta de 6Kg. Aceasta este indeajuns de grea pentru a asigura atenuarea eficienta a socurilor. Rezistenta la miscare se va putea regla divers, pentru fiecare nivel de dificultate, in 8 trepte, fiecare putand fi aleasa raportat la capacitatile de efort. Din moment ce masa maxima sustinuta va fi de 110Kg, produsul se poate intrebuinta si de catre barbati. Computerul integrat ofera cele mai importante date de antrenament: puls si calorii, distanta si viteza, timp si target de exersare prestabilit; in acest mod, stii sigur ca ti-ai indeplinit sarcinile zilnice si vezi cat de eficient progresezi. Piesa este micuta si reglabila pe inaltime, iar daca vrei sa o muti, are si role.

button (1)

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...